söndag 22 februari 2009

Helgens tjänst

Helgtjänst denna helg likså nästa helg.


Lördagen började med en uppvaknade förkyld Anna som inte fått tillräckligt mycket sömn. Det märks verkligen att förkylningsvirus går runt när man bor såhär. Det blev heller inte bättre när vi hade MX i kylan hela förmiddagen och rep på eftermiddagen. Det blev en tidig kväll utan övande tyvärr men vad ska man göra...

I dag var det samma shema som i går fast tvärt om. rep på morgonen och MX i snöväder. Att det kunde vara så mycket snö i Stockholm visste jag inte :) Vår första spelning är om 8 dagar här på K1. Det är byte av någon hög person och vi kommer göra en kort marsch. Nackdelen är att vi har inte hunnit marschera och spela samtidigt och veckan vi har framför oss är mycket hetsk. Vi har stalltjänst. Det betyder att det är vi som städar stallet, fodrar hästarna och mockar. Vi jobbar i dygnsskift, jag har blivit tilldelad 3 dygn. Förutom denna tjänst har vi en stor utantill läxa till nästa måndag. Vi ska kunna "tre kronor" "dragonerna komma" och "arméns tapto" utantill. Snacka om att vi måste öva!
Vi provar ut våra sköna röda baskrar inför första spelningen, dock ska den lämnas in efter spelning för baskerprovet är inte gjort än.
Replokalen på hovstallet, innan dagens repetition. Ni ser en mycket förkyld Anna
Ja Marsch exercis utomhus i snön, både mysigt och jobbigt.

1 kommentar:

Lena sa...

Det verkar inte vara mycke till snö.... men det kanske de från storstaden tycker :) ???