måndag 23 mars 2009

Första ritten ut i det fria

Vi var 18 stycken på ridlektionen i dag och alla red samtidigt, vi red ut och med det menar jag utanför K1t:s grindar. Snacka om sitta på helspänn hela tiden! I två led lunkade vi på med något skraja hästar. Men jag var nog mer skraj än min häst Inferno tack och lov.
Eftersom det händer lite mer ute i naturen med bilar och promenerade människor än bakom ridhusets väggar blir hästarna lite mer spralliga, som i dag. Men det gick väl, inga avsittningar bara några hästar som sparkade mot varandra. När vi kom tillbaka och stod uppställda på stallplan efter avsittning hände dock fler intressanta saker. En häst slet sig bland alla 18 och det var nära att någon blev sparkad. Det kunde gått riktigt illa till men vi hade nog en vakande ängel över oss.

På onsdag är det ÖB, Över Befäl, byte. För de som följt med i nyheterna vet att Försvarsmakten ska byta chef. Till detta tillkommer givetvis en ceremoni med musik. AMK, TRK och LDK ska medverka. AMK kommer inte att ha med sina värnpliktiga med vår Kapten Lundström envisas med att vi ska vara med eftersom vi kommer klara av det enligt honom. I morgon repar alla tillsammans och vi kan bli bortplockade om vi inte är dugliga enligt AMK. Det är mycket intriger mellan Amk:s anställda och värnpliktiga just nu, de verkar inte ha det lika bra som oss i LDK :)
Vi får väl se hur det går i morgon om vi får vara med på spelningen som äger rum på onsdag eftermiddag.

Ja dagarna börjar se rätt så lika ut tycker jag så får dålig inspiration vad jag ska skriva men hoppas på att få med allt ändå.

Slut för idag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Instängda ridhästar kan inte ha det lätt. Tur att det är en snäll Anna som rider dem ibland^^
Lycka till imorn!
Slut för idag. Tack för idag.