torsdag 28 maj 2009

Snabb fakta

Fredag= Konsert i Västerås på RUM, Riksförbundets unga musikanter, festivalen. Sit-in-rep på morgonen där musiker fick komma bakom kulisserna hos LDK och repetera med oss. Ålder på deltagarna var dock för ung för att lyckas spel Ess stämmor i Valthorn istället för F som är vanligast. Premiär på stora torget i Västerås med vårt fot-fig. Det gick väl men alla premiärer har sina brister.

Lördag= Jag kommer att fylla smått och gott om denna dag i nästa inlägg... Det berhövs mer plats för denna dag än vad som ryms under "snabb fakta".

Söndag= Permis till Onsdag. Bakat äkta praliner med Axel, fikat med Clara, haft horn lektion med Pär Burman och sovit alldeles för lite.

Gårdagen= Rep-, och förrådsdag för oss värnpliktiga. Vi checkade så att alla hade rätt märken på alla uniformer inför vår Belgienresa!

Denna dags aktivitet= Högvakt enligt rutin med lite spralligare hästar eftersom de var lite ovana efter 8 dagars ledighet från högvakt. Denna dag invigde vi våra svarta regnkappor som vi stoltserade med på stan pga regnväder. Sedan gav vi gärnet med att vårda utrustning på rekordtid. En konsert väntade oss då vi skulle vara ombytta och klara 15.15. Bussarna tog oss till ett ställe som hade med försvarsmakten att göra, jag kommer alltså inte ihåg vart och vilka vi spelade för :) Det kan bli så när allt är stressigt. Konsert tillsammans med AMK iallafall. Och nu sitter jag här jättetrött och har ett par stövlar att putsa till morgondagens högvakt.

Inga kommentarer: